Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Ovako će izgledati scena za Eurosong 2019. godine u Tel Avivu

28. 12. 2018 - 09:09
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Scenu za Eurosong 2019., koji će biti održan u Tel Avivu, ponovo je dizajnirao Florian Vider (Wieder), inače jedan od najpoznatijih scenskih dizajnera.

Vider je do ovog momenta pet puta dizajnirao pozornicu za Eurosong, a ovaj istaknuti televizijski producent je nedavno imao zadatak da osmisli i izgled šeste scene.


 
Pozornica će imati oblik dijamanta, a ispred scene u sali ''Expo Tel Aviv: The New Pavilion 2'' bit će najmanje 7.500 sjedećih mjesta i poseban prostor za publiku koja će stajati, piše "Eurovision World".

Naime, u dosadašnjoj karijeri Florian Vider je 16 puta dizajnirao scenu za MTV Awards, pozornicu za ''America's Got Talent'' i ''Britain's Got Talent'', Eurosong u Lisabonu, Kijevu, Beču, Bakuu i u Dizeldorfu, kao i za neke austrijske šou programe.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Savjeti za političare

O ovosedmičnoj Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, urednica i novinarka Rubina Čengić, zajedno sa našim slušateljima pronalazi savjete za političare Bosne i Hercegovine, godinu dana nakon neformiranja vlasti

Damir Marjanović:“Obrazovanje je bilo prva žrtva Dejtona“

„Kad imate tim i kad u timu imate ljude koji vam pomažu, vi ostvarujete maksimalno; a kad imate tim koji to ne radi, onda je vrijeme da se pomjerite u stranu i prepustite to nekome drugom.“- kaže prof. dr. Damir Marjanović u „Udri Muški“, komentarišući svoju ostavku u Predsjedništvu Naše stranke