Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Rozga na prazničnom putovanju u Grčkoj

27. 12. 2018 - 07:56
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Lijepa Splićanka imala brojne nastupe u decembru

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga nakon što je Božić dočekala u krugu porodice te brojnih nastupa koje je imala u decembru, odlučila je da predahne. Naime, prema pisanjima hrvatskih medija, lijepa Splićanka priuštit će sebi praznični odmor u Grčkoj. 

– Odmor ću provesti u Atini sa svojom nećakinjom, koja je već velika devojka. S njom je tako lijepo putovati. Lea je jedna prekrasna mlada dama, fina emotivna duša. Podsjeća me na mene. Jako je osjetljiva kao i ja – kazala je Rozga, dodavši da u 2019. godini svima želi puno zdravlja.

TAGOVI:Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo

Balkan i BiH između 'Yes' i 'Nyet'

Kao ključni akter u postizanju dejtonskog sporazuma Sjedinjene Države, naravno, ne trebaju lekcije iz balkanske istorije – njihovi diplomati naslušali su ih se u godinama pregovora sa zlim momcima tog podneblja