Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Branislav Borenović u Udri muški: "Krvavi Božić u okupiranoj Banjaluci!"

26. 12. 2018 - 08:38
|
|
by udrimuski.ba / Nermina V.
|
foto: udrimuski.ba

Jutros u emisiji Udri muški telefonsko javljanje lidera PDP-a Branislava Borenovića, a povodom jučerašnjih dešavanja u Banjaluci i njegovog hapšenja.

Branislav Borenović u jutarnjem programu Udri muški: "Jučer je bio Krvavi Božić u okupiranoj Banjaluci. Umjesto da se obračunava sa ubicama, režim se obračunava sa roditeljima ubijenog djeteta Davida Dragičevića. Demokratija u Banjaluci je jučer pokazala najružnije lice. Suzana i David Dragičević 275 dana dolaze i protestvuju da riješe ubistvo svog sina, Davida Dragičevića. Taj osjećaj kada ti stave lisice zato što tražiš pravdu za svoje dijete...... Jučer je Banjaluka bila pod opsadom. Akademska zajednica u Banjaluci se mora probuditi. Da li znate da je Mladen Ivanić dobio otkaz na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci gdje je radio kao profesor 33 godine, samo zato što to režim želi!?!"

Na pitanje autora emisije Udri muški Almira Čehajića da li se plaši,  Borenović je za Dodika i režim odgovorio, "da su to ljudi kukavice zbog gubitka moći i da oni strepe od naroda. U paničnom strahu gubitka vlasti pokazuju mišiće koji su kao izduvani baloni.."Zadnje dodane

Preporučujemo