Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

VODIM MOJU BEKI DA SE BAŠKARI: Boba otkrio sve detalje porodičnog luksuznog putovanja

24. 12. 2018 - 08:37
|
|
by udrimuski.ba / expresstabloid.ba
|
foto: ilustracija

Uspjehe kojima je obilježila godinu, prvo koncertom u beogradskoj Areni, pa zatim u Skoplju, Lepa Brena krunisaće kraćom turnejom po Australiji na samom početku 2019. Na daleki put Brena će se uputiti sa suprugom Bobom odmah nakon novogodišnjih praznika koje će porodično provesti u Srbiji, nakon nastupa na Jahorini 29. decembra.

Prije zakazanih nastupa, Brena i Boba će sa sinovima otputovati prvo u Vijetnam.

– Već 4. januara putujemo u Vijetnam, čime će početi naš dugi odmor. Sa nama idu i naša djeca Viktor i Stefan. Spojili smo turneju i odmaranje, tako da će jedan dio proputovanja po predijelima na kojima nismo bili biti prije turneje, a drugi poslije. U januaru prije turneje posjetićemo još i Tajland, Singapur i Bali, a nakon turneje idemo na Novi Zenland i na Bora Boru. U Beograd se vraćamo tek polovinom februara. Stefan je uzbuđen dodatno jer sa Brenom ima nastupe u Australiji – otkriva Boba Živojinović za Blic.

Bivši teniser, a danas uspješan poslovni čovjek nikada nije imao problem da prihvati Brenine obaveze i estradnu karijeru, a svaki njen uspjeh slavio je kao svoj.

Boba javno kaže da je ponosan na Breninu karijeru dugu skoro četiri decenije. U znak pažnje i ljubavi poklanja joj odmor iz bajke na najegzotičnijem mjestu, gdje se luksuz podrazumijeva na svakom pedlju tog podneblja sa najljepšim smaragdnoplavim morem.

– Moja Beki je zaslužila da je tretiram kao kraljicu, što jeste u svom poslu, ali i u mom srcu. Vodim je da se baškari u toplim krajevima i ugodi svim čulima poslije napornog perioda. Radujemo se našim ljetovanjima koje već godinama praktikujemo dok je Srbija pod snijegom i sa niskim temperaturama. Izbjegnemo tako hladnoću na najbolji način. Idemo da vidimo predijele koje nismo ranije, a ponekad se vratimo i negdje gdje nam je bilo lijepo. Na Novom Zenlandu sam bio ranije, ali Brena i djeca nisu. Bora Boru smo svi priželjkivali već nekoliko godina, ali smo odlagali jer nije baš jednostavno stići tamo. Iz Srbije bi do tamo putovali čak 37 sati, a iz Australije, preko Novog Zelanda stići ćemo za 12-13 sati – objašnjava Boba Živojinović.Zadnje dodane

Preporučujemo