Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pogledajte Severinin spot za "Imaš pravo", pjesmu posvećenu ženama koje su žrtve nasilja

17. 12. 2018 - 12:25
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr / video

Popularna hrvatska pjevačica Severina objavila je videospot za pjesmu "Imaš pravo" koja će se naći na njenom novom albumu "Halo".

"Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive", rekla je Severina.

Tekst je napisala Marina Tucaković, a muziku Giorgos Sampanis. za aranžman su bili zaduženi Ivan Popeskić i Bojan Dragojević.

Atraktivna Splićnka ranije je rekla da je riječ o blues pjesmi, a iz njenog tima saopćeno je da je "Imaš pravo" po kvalitetu bliska hitovima kao što su "Virujen u te" i "Grad bez ljudi". Mnogi smatraju da je riječ o jednoj od najljepši balada u Severininoj karijeri.

Spot potpisuje reditelj Darko Drinovac, a prema Severininim riječima predstavlja pravo remek djelo te jedan od najljepših spotova u njenom životu.

Novi album, kojeg fanovi nestrpljivo iščekuju, Severina će objaviti 1. februara naredne godine.

severinaPRTSCR

TAGOVI:Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo

Balkan i BiH između 'Yes' i 'Nyet'

Kao ključni akter u postizanju dejtonskog sporazuma Sjedinjene Države, naravno, ne trebaju lekcije iz balkanske istorije – njihovi diplomati naslušali su ih se u godinama pregovora sa zlim momcima tog podneblja