Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pogledajte Severinin spot za "Imaš pravo", pjesmu posvećenu ženama koje su žrtve nasilja

17. 12. 2018 - 12:25
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr / video

Popularna hrvatska pjevačica Severina objavila je videospot za pjesmu "Imaš pravo" koja će se naći na njenom novom albumu "Halo".

"Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive", rekla je Severina.

Tekst je napisala Marina Tucaković, a muziku Giorgos Sampanis. za aranžman su bili zaduženi Ivan Popeskić i Bojan Dragojević.

Atraktivna Splićnka ranije je rekla da je riječ o blues pjesmi, a iz njenog tima saopćeno je da je "Imaš pravo" po kvalitetu bliska hitovima kao što su "Virujen u te" i "Grad bez ljudi". Mnogi smatraju da je riječ o jednoj od najljepši balada u Severininoj karijeri.

Spot potpisuje reditelj Darko Drinovac, a prema Severininim riječima predstavlja pravo remek djelo te jedan od najljepših spotova u njenom životu.

Novi album, kojeg fanovi nestrpljivo iščekuju, Severina će objaviti 1. februara naredne godine.

severinaPRTSCR

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Potraga za nestalom Salihom Omerović i danas traje

Pripadnici FUCZ, njih 17, sa dva potražna psa i bespilotnim letjelicima (dronovima) i danas su nastavili potragu za 54-godišnjom Salihom Omerović čiji su nestanak Policijskoj stanici Srebrenica u ponedjeljak 15.4.2019. godine prijavili članovi porodice

Batko i Mirnaet Tutnjić: “Udružimo radijske signale da pomognemo ljudima“

Jutros je Djevičanska ostrva posjetio Mirnaet Tutnjić, glavni i odgovorni urednik portala Bosanci.ch i Radio studio B. Tutnjić je OTVORENOJ MREŽI uručio donaciju od 2 500 švicarskih Franaka, za liječenje Merjem Bašić. Kroz kampanju Jedan od hiljadu, Tutnjić je do sada ukupno sakupio 5 300 KM za djecu koja se liječe kroz programu OTVORENE MREŽE

Govornica: Rubina Čengić i Maja Gasal- Vražalica

U Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Rubina Čengić, gošća je bila bivša zastupnica u Parlamentarnoj skupštini i osnivačica Političke akademije za mlade žene, Maja Gasal- Vražalica, koja priča o procesu uspostave vlasti, o DF-u, o nacionalizmu na terenu...