Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

U Novom Travniku dan žalosti

08. 12. 2018 - 16:24
|
|
by udrimuski.ba/mostarski.ba
|
foto: mostarski.ba

U Novom Travniku danas je proglašen dan žalosti, u povodu sinoćnje prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene.

– Održan je sastanak štaba civilne zaštite i danas smo proglasili dan žalost zbog nemilog događaja u kojem su poginule dvije osobe, a tri su ozlijeđene. Dan žalosti će biti i na dan sahrane poginulih – kazao je pomoćnik načelnika za civilnu zaštitu općine Novi Travnik Hamid Migalo.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u Novom Travniku, poginule su 30-godišnja H.A. i njezina maloljetna kćerka, dok je troje djece ozlijeđeno.

Priveden je 34-godišnji vozač automobila R.N., koji je udario pješake u Ulici Mehmeda Spahe, a prema neslužbenim informacijama bio je u alkoholiziranom stanju.

Dvoje ozlijeđene djece prebačeno je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, a jedno je zadržano u bolnici u Travniku.Zadnje dodane

Kojović: Osuđujem neljudski gest Vučića

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović ocijenio je kako se Aleksandar Vučić "vratio na poziciju s koje je poručivao da jedan srpski vrijedi koliko sto muslimanskih života"

Preporučujemo