Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Takmičenje “Božićni kup 2018”.

08. 12. 2018 - 08:36
|
|
by udrimuski.ba/mostarski.ba
|
foto: mostarski.ba

U organizaciji Akademskog plivačkog kluba „Zrinjski“ Mostar, danas će na bazenu Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, bit će održano Međunarodno plivačko takmičenje “Božićni kup 2018”.

Svečani defile plivača i otvaranje takmičenja najavljeni su za 10:00 sati.

ako je najavljeno, takmičenje će biti održano po pravilima Međunarodne federacije vodenih sportova – FINA i Plivačkoga saveza BiH. Tri prvoplasirana takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim disciplinama bit će nagrađeni medaljama, a najvrjedniji rezultati prema FINA tablicama bit će i novčano nagrađeni.

Suorganizatori takmičenja su Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Sportski savez grada Mostara, saopćeno je.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Jelena Trivić: „U BiH je na snazi sprega medija i političara“

Jutros se u Udri Muški, telefonski uključila zastupnica PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić: „Već treću sedmicu zasijedamo po jednom dnevnom redu od 46 tačaka. Sada je glavna tema izvještaj IRB-a. Investiciono-razvojna banka je dobro zamišljen projekat, za koji su počele sa se vezuju kriminalne afere