Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UŽIVO: Željko Komšić u emisiji "Udri muški"

07. 12. 2018 - 08:04
|
|
by udrimuski.ba - Nermina V.
|
foto: udrimuski.ba

Jutros u emisiji Udri muški gost, hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić. Za sebe voli da kaže, da je Predsjednik svih građana Bosne i Hercegovine.

Rijeći dobrodošlice koje je Batko uputio gospodinu Komšiću: "Sjećam se dana kada sam sa tatom, mamom i sestrom izašao iz svog doma. Predsjedniče hoće li doći bolja vremena.."

Komšić: "Biće dobro ako ta vremena dočekaju naša djeca. Naša generacija ima problem upoređivanja. Ono što je bilo i ono što je sad. Rat je našu generaciju učinio u jednu ruku djelom oštećene robe."

Batko:"Kako se čovjek osjeća koji nikada nije bio osuđivan. Nije uradio nikakve loše stvari. Kako izgleda priča u ovoj zemlji kada ti kažu da si vrbovao glasove, po džamijama. Pojedinci zaboravljaju da u ovoj zemlji postoje normalni ljudi. O čemu se radi? Ti predstavljaš čovjeka koji neće "izraditi".."

Komšić: "Nije tu stvar podrške Bošnjaka, želim da budem pošten prema svima."

Batko: "Pozdravljam armiju normalnih ljudi. Ima nas u ovoj državi da je kao miš. Željko, zašto pristajete na ovaj cirkus?"

Komšić: "Šta drugo da radim. Nama predstoji da se borimo i dalje. Mora se ići dalje. Šta bi bilo kada bi svi digli ruke od ove zemlje.."

Batko: "Pozvaću Milorada Dodika u emisiju Udri muški i staviću mu njegovu zastavu u studio. Ti si Predsjednik Predsjedništva BiH, obuci se kako hoćeš, vjeruj u šta hoćeš. Sve bi mu dao. Samo izvoli, reci šta hoćeš.."

batkoikomsic2

​Gledajte LIVEZadnje dodane

Preporučujemo