Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Kaliopi je jutros posjetila Predsjednika i Djevičanska ostrva

06. 12. 2018 - 09:42
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Jutros je regionalna muzička diva Kaliopi posjetila Predsjednika i Djevičanska ostrva. Kaže da se dugo nije tako prijatno osjećala i da je energija koju ima ekipa „Udri muški“ čudnovata.

„Ispunili ste mi srce, ne znam kako ću dan nastaviti dalje. Podsjetili ste me na trenutke za koje nemam pojma da su zabilježeni iz moje prethodne posjete Sarajevu.“- rekla je Kaliopi zakoračivši na Djevičanska ostrva.

„Sarajevo je planeta na planeti i to je zasigurno zbog ljudi. Sarajlije su nešto posebno i uvijek bude radost u meni.“- preplavljena emocijama govori Kaliopi. 

Na Batkovu konstataciju da je ona ambasador nota, ljubavi i mira u regionu, ali i genijalan muzičar i prekrasna žena koju svi volimo, Kaliopi odgovara: „Ništa iskonskije nema od muzike. Muzika prepoznaje emocije i spaja različite ljude na različim meridijanima. Bez obzira što je moja pjesma „Crno i bijelo“ snimljena i na engleskom jeziku, ljudi je i dalje pjevaju na makedonskom, iako ne razumiju riječi. Razumju emociju, a to je ono što nas spaja.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Makedonija❤️

Objavu dijeli Udri Muski (@udrimuski)

Momenat kada Kaliopi place od sreće

„Preplavljeni smo sivilom koje nam mrlja ovaj život prepun prekrasnih boja. Samo u velikim životnim odlukama je sve crno i bijelo, ali svakodnevnica treba da bude obojena veselim bojama.“- za kraj poručuje Kaliopi.Zadnje dodane

Preporučujemo