Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

MASSIMO SAVIĆ: ŽIVIMO ZA OVAJ TRENUTAK, NE MISLIMO O PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI

04. 12. 2018 - 03:40
|
|
by azra.ba / udrimuski.ba
|
foto: instagram

Pjevač Massimo Savić proteklog ljeta objavio je novi album pod nazivom “Sada” i tako proslavio veliki jubilej. Naime, ove godine navršava se 35 godina od kada je poznati pjevač i kantautor objavio svoj prvi album koji je snimio sa grupom “Dorijan Grej”.

-Novi album je izašao u maju. Zove se “Sada”. Time sam htio da naglasim da moramo živjeti za trenutak. Jedino što postoji je sada. Prošlost je već bila, nje više nema. Budućnost iščekujemo, ali ne znamo šta će se dogoditi. Tako da nam neminovno ostaje, definitivno, samo sada- izjavio je poznati kantautor.

Na novom albumu našla se pjesma pod nazivom “Nisam spreman”, koju potpisuje poznati crnogorski pjevač Sergej Ćetković. Ovih dana, Savić je završio snimanje spota za istoimenu pjesmu, a kako je rekao, ovo će biti jedna prava “jugo balada”.

-Takva mi je pjesma oduvijek nedostajla. Moje prvo pitanje Sergeju je bilo: “Kolega, zašto si mi dao tu pjesmu? Zašto je nisi zadržao za sebe?”, jer je pjesma jednostavno fantastična, rekao je s oduševljenjem Savić.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo