Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Toni Šunjić donirao novac za Džematsku ligu u malom fudbalu

30. 11. 2018 - 07:59
|
|
by udrimuski.ba/mostarski.ba
|
foto: mostarski.ba

Iako nije toliko često u medijima, kruže priče da je reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić veliki humanitarac i da koristi svaku priliku da novčano pomogne raznim projektima koji se organizuju u krajevima iz kojih potiče.

Čini se da u tim pričama zaista ima istine, pošto je Omladinski krug MIZ Čapljina putem svoje Facebook stranice pohvalio ovog rođenog Mostarca da se uključio u njihovu humanitarnu akciju i donirao novac za organizaciju Džematske lige.

“Toni Šunjić je fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine sa privremenom adresom u Rusiji. Rođeni Mostarac koji nikada nije zaboravio odakle je krenuo i šta je sve prošao u životu i karijeri da bi danas uživao plodove svog truda..

Malo je poznata humanitarna strana našeg Tonija koji godinama pomaže mnogima, uz sve to uvijek je ostao jednostavan i pristupačan.

Još jedna potvrda ove priče stigla nam je danas kada je Šunjić uplatio novac za džematsku ligu. Nećemo pisati u kojoj je cifri riječ zbog privatnosti igrača ali moramo vam se kazati da smo i sami ostali iznenađeni i neizmjerno zahvalni na velikoj donaciji.

Želimo se zahvaliti našem Toniju u ime Omladinskog kruga kao i svih ekipa učesnica. Obećajemo da ćemo mu biti najveća podrška na svim utakmicama reprezentacije Bosne i Hercegovine. Našem stoperu koji dirigira odbranom želimo što dužu karijeru uz barem još jedan odličan transfer i što manje povreda.

Šunjić je još jednom pokazao da se radi o Hercegovcu velikog srca. ‘Neka svoga i u gori vuka’. Još jednom, hvala ti Toni!”, piše u saopštenju ove organizacije.

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo