Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Snimanje novog albuma Bombaj Štampe u Mostaru

24. 11. 2018 - 15:30
|
|
by udrimuski.ba/mostarski.ba
|
foto: mostarski.ba

Kultna bosanskohercegovačka grupa Bombaj Štampa, poziva na druženje sa medijima povodom početka rada na njihovom četvrtom albumu. Druženje s članovima benda, predvođenim Brankom Đurićem-Đurom, bit će organizovano u utorak 27. novembra 2018. godine u 13:00 sati, saopćili su iz Muzičkog centra “Pavarotti”.

Mediji će imati priliku dobiti informacije o novim pjesmama direktno od Bombaj Štampe, koja upravo u Pavarotti centru započinje rad na novom albumu, nakon osam godina diskografske pauze.

Hitovima kao sto su ‘Bolje letim sam’, ‘Mrak i ja’, ‘Jogging kroz Alipašino polje’, Bombaj Štampa osvaja publiku na muzičkoj sceni ovih prostora, još od davne 1983. godine. Posljednji, treći po redu studijski album “Neka DJ odmah dole CJ” objavljen 2010. godine, donosi nove hitove kao sto su: Nedim, Vriska, Truba i drugi.

Članovi grupe Bombaj štampa rado će sa medijima podijeliti informacije o njihovom nadolazećem nosaču zvuka, kao i ostalim aktivnostima koje ih očekuju u bliskoj budućnosti, navodi se u saopćenju.

TAGOVI:Zadnje dodane

Posljednji pozdrav Adiju Lukovcu u Sarajevu, 13. 1.

Grupa mladih umjetnika i muzičara sa sarajevske alternativne scene u Historijskom muzeju BiH će 13. januara izvesti perfomans ”Posljednji pozdrav Adiju Lukovcu”, posvećen neprocjenjivom umjetničkom naslijeđu autora presudnog za razvoj elektronske muzike i moderne muzičke umjetnosti u BiH

Preporučujemo