Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Udri muški: Rubina Čengić o "bijelom hljebu", soli i rakiji

09. 11. 2018 - 08:16
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Jutros u emisiji Udri muški, novinarka Rubina Čengić o "bijelom hljebu". Rubina je u studio donijela razne vrste bijelog hljeba.

"Bh. parlamentarci kada prestanu biti parlamentarci, primaju godinu dana "bijeli hljeb". Desetak parlamentaraca su pisali Ustavnom sudu i žele da im se vrati "bijeli hljeb" iz razloga što više nisu na svojim funkcijama... Ovdje imamo razne vrste bijelog hljeba, a donijela sam i suhog mesa i rakije.." - kazala je Čengić. 

Batko: "Rubina da li je tačno da su se udružili Ustavni sud, CIK i HDZ? Ti pričaš samo istinu, pa izvoli, objasni nam.."

Rubina: "Vidim da se ovi iz CIK-a i Ustavnog suda nalaze po kafanama i dogovaraju... Nismo ni mi ništa gori, pa rekoh da i ja uradim isto. Donijela sam i uvoznu so, jer ne bih mogla gledati u oči domaćoj tuzlanskoj soli dok pravim neki dogovor protiv Bosne i Hercegovine.."

Pogledajte video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rubina je i ovoga petka sa nama ???? #RubinaCengic #petak #UdriMuski

A post shared by ROM (Radio OTVORENA MREŽA) (@radiootvorenamreza) on

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.