Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Karleuša o krizi srednjih godina: Duška ću zamijeniti mlađim!

06. 11. 2018 - 09:02
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Jelena Karleuša otkrila je da se ne plaši da će je njen suprug, fudbaler Duško Tošić, prevariti i zamijeniti nekom mlađom i zgodnijom djevojkom i priznala da će prije ona to uraditi. 

Atraktivna pjevačica ne plaši se godina i kaže da će i za deceniju i po, kad bude imala 55, izgledati jednako dobro kao i sada, prenosi "Kurir.rs".

- Za 15 godina vidim sebe kao atraktivnu ženu. Pretpostavljam da će medicina, tehnologija i univerzum učiniti sve da žene prestanu stariti i da svi zauvijek izgledamo mlado - počela je Karleuša.

Na pitanje da li se pribojava da će je Duško, ako ga uhvati kriza srednjih godina, zamijeniti mlađom ženom, Jelena kao iz topa odgovara da to nije moguće.

- Pa ko kaže da će on mene zamijeniti? Postoji kriza srednjih godina kod muškaraca, ali i kod žena. Šta ako mene uhvati? Zamijenit ću ja njega! Tako da ne znam zašto se meni ne postavi to isto pitanje. Zašto muškarci uvijek da nalaze mlađe, a žene ne mogu mlađe muškarce? To je seksizam. Naravno da se plašim toga, ali plaši se i Duško. Sve dok se zajedno plašimo, znači da postoje ljubav i emocije. Čuvamo se tako što nismo non-stop zajedno, pa se uželimo jedno drugog - rekla je ona i dodala da je seks, kao i prevara, jeftina stvar.

- U braku je bitno, osim strasti, seksa i ljubavi, nešto mnogo jače - porodica. Seks je jeftina i prevaziđena stvar u današnje vrijeme. Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali prevariti porodicu, to je izdaja i to je prava prevara - kaže Karleuša.Zadnje dodane

Posljednji pozdrav Adiju Lukovcu u Sarajevu, 13. 1.

Grupa mladih umjetnika i muzičara sa sarajevske alternativne scene u Historijskom muzeju BiH će 13. januara izvesti perfomans ”Posljednji pozdrav Adiju Lukovcu”, posvećen neprocjenjivom umjetničkom naslijeđu autora presudnog za razvoj elektronske muzike i moderne muzičke umjetnosti u BiH

Preporučujemo

DF: Udruženu anti-nato koaliciju čine SNSD i HDZ

Mi u Demokratskoj fronti smatramo da je jučerašnji stav predsjednika HDZ-a Dragana Čovića, o tome da dva člana Predsjedništva BiH uslovljavaju trećeg i na taj način pokušavaju da provuku svoje interese kako bi dali saglasnost za predsjedavajućeg Vijeća ministara