Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Razgolićena u sedmoj deceniji: Suzana Mančić bi ponovo da se slika potpuno gola

18. 10. 2018 - 08:43
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Prošlo skoro 15 godina od poziranja za ovaj magazin

Iako je na Balkanu i dalje svojevrstan tabu fotografiranje za "Playboy", Suzana Mančić se skinula za naslovnicu ovog magazina još 2004. godine.

- Ima skoro 15 godina od "Playboya". Imam taj primjerak "Playboya" kod kuće i ja sam ponosna na njega, često uzmem i prelistam ga da se podsjetim kako sam dobro izgledala tog momenta. To su bile moje najbolje godine. Tada sam izgledala stvarno moćno i kao žena i kao profesionalac. Ponosna sam na svoju hrabrost koju sam tada imala - rekla je Suzana za srbijanske medije, dodajući koji razlozi su se krili iza odluke o fotografiji na kojoj ponosno ističe obnažene grudi.

- Nisam to uradila da bih podigla svoju karijeru, ja sam je već imala. Željela sam da vidim kako to izgleda. To rade svjetske žene - kaže Mančić, podvlačeći da bi voljela ovo iskustvo ponoviti.

- Možda, voljela bih, ali sada sam udata žena - kazala je kroz osmijeh bivša loto djevojka.

suzanaplejboj

 Preporučujemo

DF: Udruženu anti-nato koaliciju čine SNSD i HDZ

Mi u Demokratskoj fronti smatramo da je jučerašnji stav predsjednika HDZ-a Dragana Čovića, o tome da dva člana Predsjedništva BiH uslovljavaju trećeg i na taj način pokušavaju da provuku svoje interese kako bi dali saglasnost za predsjedavajućeg Vijeća ministara