Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pokemon GO: Stigla četvrta generacija pokemona

17. 10. 2018 - 11:41
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Pokémon Go je od svog debitovanja prije dvije godine izgubio dobar broj igrača, ali je deo požrtvovanih i dalje tu što je i glavna motivacija studiju Niatic da nastavi sa daljim razvojem i dodavanjem sadržaja.

Tako je nakon dužeg vremena i upornog lova na sve Pokemone stigla i četvrta generacija ovih “džepnih čudovišta”, kao i još dosta toga.

Pokemoni četvrte generacije nisu odjednom dodati, već će dolaziti u talasima tako da svake sedmice imate razloga da izađete van i da istražujete svet u potrazi za stvorenjima kao što su Turtwig, Chimchar i Piplup.

U narednim sedmicama nas osim novih Pokemona očekuju i još neke ekspanzije sadržaja, a Niatic najavljuje i neke nove opcije za lov.

TAGOVI:Zadnje dodane

Super Mario Odyssey je najprodavanija igra Switch konzole

Znali smo već da je Nintendo Switch konzola imala uspješnu 2017. godinu, a rekorde je postavljala i u 2018., no, sad kad je službeno zaokružena prva godina postojanja Switch konzole, Nintendo je odlučio podijeliti impresivne statistike

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!