Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Nakon debakla protiv Dinama, navijači Fenera pripremili sprovod treneru

11. 10. 2018 - 14:10
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: AFP

Njegovi pomoćnici dobili otkaze

 

Fenerbahče se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi. Turski nogometni velikan od početka sezone upisao je samo tri pobjede u svim takmičenjima. Nedavno su u okviru Evropske lige doživjeli debakl protiv zagrebačkog Dinama (4:1).

Najviše kritika upućeno je treneru Filipu Kokuu (Phillip Cocu), koji je na klupi Fenera do sada u 12 utakmica upisao tri pobjede, tri remija i šest poraza.

Kuku se posebno našao na udaru navijača koji su mu prije utakmice s Bešiktašem (1:1) prijetili – sprovodom!

- Prije utakmice s Bešiktašem u svlačionici sam naišao na zarolani tepih. Pitao sam ljude zašto imamo sag u svlačionici. Jedan od pomoćnih trenera kazao mi je: ''Izgubimo li, naši će navijači zamotati Kokua i napraviti mu sprovod'' - rekao je to predsjednik kluba Ali Koč (Koc) i zapravo dočarao s čim se Koku mora nositi.

No, ono što posljednjih dana zabavlja navijače Fenera i ostatak nogometne publike u Turskoj su otkazi Kokuovim pomoćnicima. Oni su navodno odavali Kokuovu taktiku i radili sve da bi njihov šef dobio otkaz.
Nakon što je predsjednik sve saznao, otkaz su dobili - oni, a očekuje se da će Koku sada podršku dobiti i od navijača koji su mu do jučer pripremali sprovod.

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preminuo Slobodan Popović

Nekadašnji istaknuti član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, a potom i Partije demokratskog progresa, Slobodan Popović, preminuo je jučer u Banjaluci

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.