Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

U Belgiji hapšenja zbog namještanja, priveden i i hrvatski trener

10. 10. 2018 - 15:08
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Ivan Leko, hrvatski trener koji vodi Briž priveden je na ispitivanje u okviru velike afere oko pranja novca i namještanja utakmica u Belgiji. Policija je pretražila i Lekinu kuću, a on danas nije vodio trening svog kluba.

Kako su objavili mediji u Belgiji, uhapšeni su fudbalske sudije Sebastian Delferiere i Bart Vertenten, ali i Mođi Bajat (Mogi Bayat), najuticajniji menadžer u Belgiji.Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.