Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Jelena Karleuša s kćerkom igra fudbal na plaži

10. 10. 2018 - 11:45
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Na Instagramu prenosi atmosferu s Maldiva

Velika regionalna zvijezda Jelena Karleuša ovih dana boravi na Maldivima s mužem Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom.

Jelena je s fanovima podijelila videosnimak u kojem dribla loptu na improviziranom fudbalskom terenu na plaži, dok je kćerka Atina stojala na golu.

Inače, Karleuša iz minute u minutu na Instagramu prenosi atmosferu s ovog mondenskog mjesta na kojem porodično odmaraju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽️????????????‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.