Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Zmajevi" odletjeli u Tursku: Igrat ćemo u kombiniranom sastavu, ali to ne znači da nećemo igrati na pobjedu

10. 10. 2018 - 10:51
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: G. Šumar

Fudbalska reprezentacija BiH otputovala je danas u Tursku, tačnije u Rizespor, gdje sutra igramo prijateljski susret protiv domaće selekcije.

Selektor "Zmajeva" Robert Prosinečki je na Sarajevskom aerodromu okupljenim novinarima kazao da ćemo u sutrašnjoj utakmici igrati u kombiniranom sastavu.

Također je napomenuo da to ne znači da nećemo igrati na pobjedu.

- Pobjede su uvijek bitne, kako zbog napretka na FIFA-inoj rang-listi tako i zbog atmosfere u ekipi - kazao je Prosinečki.

Inače, za večeras je zakazan trening naše reprezenacije, a najavljeno je da će biti četiri iili pet promjena u odnosu na posljednju utakmicu protiv Austrije.

Utakmica protiv Turske igra se sutra u Rizeu s početkom u 19.30 sati.Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.