Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Đokovićev otac: Iako je jedan od najvećih igrača, Federer je mali čovjek

02. 10. 2018 - 12:22
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

U petom setu zatražio medicinski tajm-aut

Gostujući na jednoj srbijanskoj televiziji, otac Novaka Đokovića Srđan Đoković se dotakao incidenta otprije 12 godina, kad je Srbija igrala sa Švicarskom u Dejvis kupu.

Tada je Novak igrao protiv Varvinke kada je u petom setu zatražio medicinski tajm-aut, a koji je naišao na salvu kritika Rodžera Federera (Roger), optuživši ga kasnije da je prevarant.  

- Ne vjerujem njegovim ozljedama. Ozbiljan sam, zaista mislim da je on prevarant kad se priča o tim ozljedama - rekao je tada Federer, što Đokovićev otac nije zaboravio.  

''Rekao sam tada da je Federer veliki igrač, ali isto tako da je mali čovjek.  I danas sam istog mišljenja. Promjenom odnosa u posljednje vrijeme uvidio je da je pogriješio. Vidjeli ste kako ga je trener savjetovao na Lejver kupu - rekao je otac Novaka Đokovića.    

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!