Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Holivudski zavodnik Bred Pit odbacio navode o pomirenju s Anđelinom

01. 10. 2018 - 14:04
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Djeca su mu trenutno glavna briga

Holivuski glumac Bred Pit (Brad Pitt) uopće nema želju da se pomiri s bivšom suprugom Anđelinom Đoli (Angelina Jolie), koja je još sredinom prošlog mjeseca izjavila kako je preboljela poznatog glumca i zavodnika.

Svjetska javnost priželjkivala je da dođe do pomirenja, ali čini se da od toga nema ništa.

Izvor blizak Bredu izjavio je da apsolutno ne postoji nikakva šansa za pomirenje. Kako se navodi, njega više nije briga za Anđelinu, koja je do ovog momenta navodno žalila za holivudskim ljepotanom.

- Proteklih nekoliko godina Brad je prošao kroz pakao i više puta se zapitao je li ikada stvarno poznavao Anđelinu, jer nikad nije ni zamišljao da bi se žena koja se zaljubila i udala za njega mogla ponašati na način na koji se ona ponašala prema njemu - izjavio je izvor.

Također, izjavljeno je da je Brad Pit okrenuo novi list u životu, a glavna briga su mu trenutno njegova djeca.

 Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.