Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Životna priča Sofije Vergare nikoga ne ostavlja ravnodušnim

26. 09. 2018 - 10:59
|
|
by udrimuski.ba / Espreso.rs
|
foto: instagram

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja priznao je da je čekao 4,5 godine da bi je osvojio

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thebrentshapirofoundation????????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Glumica, komičarka, televizijska voditeljica i manekenka Sofija Vergara (Sofia Vergara) stekla je slavu devedesetih godina u televizijskim serijama na španskom, a prvi film na engleskom jeziku bio joj je „Chasing Papi” iz 2003. godine, koji joj je donio svjetsku slavu.

Ova zgodna Kolumbijka oduvijek je privlačila pažnju javnosti, kako svojim provokativnim fotografijama tako i zapaženim ulogama.

Trenutno glumi u seriji „Moderna porodica” (gledali smo je na Fox Internatonal Channelsu), a nedavno je uvrštena na listu sto najutjecajnijih žena svijeta, kao treća Latinoamerikanka.

Rođena je u Barankilji u Kolumbiji 10. jula 1972. u bogatoj porodici stočara i odrasla u izobilju. Vaspitana je u katoličkom duhu i pohađala privatnu dvojezičnu školu. Kako je kasnije govorila, engleski govori i piše perfektno, ali se kolumbijskog akcenta nikada nije mogla riješiti. Rano se udala za školsku simpatiju Džoa Gonzalesa (Joe Gonzalez) i već sa devetnaest rodila sina Manola, ali se razvela dvije godine kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gloria was WRONG ????????????‍♀️???? premiere tomorrow!!!! [email protected]

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Poslije razvoda upisala je stomatologiju, ali je pred kraj studija prihvatila da snimi reklamu za „Pepsi” i već tada svojom plavom kosom, oblinama i visinom od 170 centimetara zaintrigirala medije. Otac joj je savjetovao da ne započinje karijeru u Holivudu jer će izgledati kao žena lakog morala.

– Odgovorila sam mu da sa ovakvim grudima koje sam naslijedila od majke već izgledam tako – našalila se jednom prilikom.

Kada je njen stariji brat 1988. bio otet i ubijen, skrhana bolom i da bi sačuvala porodicu, zajedno s njom preselila se na Floridu.

Njen ljubavni život nije bio buran. Poslije braka imala je samo nekoliko veza. Špekuliralo se kako je 1990. bila u vezi sa španskim pjevačem Enrikeom Iglesijasom (Enrique Iglesias), a 2005. s Tomom Kruzom (Tom Cruise), ali je sreću našla tek s Nikom Loebom (Nick Loeb) 2010. Uprkos vjeridbi, 2014. došlo je do raskida pa je glumica najavila da će se ubuduće posvetiti isključivo karijeri. Ipak, desilo se drugačije.

Tokom 2002. godine vodila je ozbiljnu bitku protiv raka.

– Uklonili su mi štitnu žlijezdu i otada uzimam lijekove. Riješila sam se opake bolesti, ali i shvatila kako ću cijeli život morati biti pod terapijom. Prihvatila sam sve što se dešava s mojim tijelom i, evo, sada mogu da kažem kako u posljednjih deset godina nisam imala problema. Pažljivo slijedim sve što mi doktor kaže i redovno radim analizu krvi – otkrila je slavna glumica koja i danas redovno pije lijekove koji joj reguliraju nivo hormona.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja Džo Manganijelo (Joe Manganiello) priznao je da je čekao 4,5 godine da bi je osvojio. Vjenčali su se 22. novembra 2015. godine pred 400 zvanica. Par je planirao i proširiti porodicu, ali se to još nije desilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Catch me on #Kimmel TONIGHT! @[email protected] #ABC ????????????????????????

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

 

TAGOVI:Zadnje dodane

"Zelena knjiga" film godine

Film "Zelena knjiga: Vodič za život" proglašen je najboljim filmom, Rami Malek i Olivia Colman najboljim glavnim glumcima, dok je Oscarom za režiju nagrađen redatelj filma "Roma" Alfonso Cuarón

Preporučujemo

Potraga za nestalom Salihom Omerović i danas traje

Pripadnici FUCZ, njih 17, sa dva potražna psa i bespilotnim letjelicima (dronovima) i danas su nastavili potragu za 54-godišnjom Salihom Omerović čiji su nestanak Policijskoj stanici Srebrenica u ponedjeljak 15.4.2019. godine prijavili članovi porodice

Batko i Mirnaet Tutnjić: “Udružimo radijske signale da pomognemo ljudima“

Jutros je Djevičanska ostrva posjetio Mirnaet Tutnjić, glavni i odgovorni urednik portala Bosanci.ch i Radio studio B. Tutnjić je OTVORENOJ MREŽI uručio donaciju od 2 500 švicarskih Franaka, za liječenje Merjem Bašić. Kroz kampanju Jedan od hiljadu, Tutnjić je do sada ukupno sakupio 5 300 KM za djecu koja se liječe kroz programu OTVORENE MREŽE

Govornica: Rubina Čengić i Maja Gasal- Vražalica

U Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Rubina Čengić, gošća je bila bivša zastupnica u Parlamentarnoj skupštini i osnivačica Političke akademije za mlade žene, Maja Gasal- Vražalica, koja priča o procesu uspostave vlasti, o DF-u, o nacionalizmu na terenu...