Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Heather Locklear: Ovisnost te vuče na dno

21. 09. 2018 - 11:22
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Poznato je da se slavna glumica Heather Locklear posljednjih godina suočava s ozbiljnim životnim problemima koje je, kako pišu strani mediji, prouzrokovala njena ovisnost. No, da joj to nije jedino što je muči u životu  pokazala je  svojom posljednjom objavom na Instagramu, gdje je napisala da je izgubila blisku osobu.

– Ovisnost je svirepa i pokušava te konstantno vući na dno. Ozdravljenje je najbolja osveta. Budite ljubazni prema svima koje sretnete, jer vaše svijetlo može promijeniti nečiji životni put. Počivaj u miru Josh – napisala je ona, a fanovi su to odmah doveli u vezi s tim da je Heather itekako svjesna da se mora izvući iz svog problema.

Naime, problemi s anksioznošću i ovisnošću, barem oni za koje je javnost znala, su kod glumice počeli nakon što se razvela od Richieja Samborea. Ona je te godine pokušala da izvrši samoubistvo, a nekoliko godina kasnije se odlučila na isti čin tako što je pomiješala alkohol i tablete ali je spasila sestra. No, tu njeno problematično ponašaje nije prestalo, te je prošle godine zbog agresivnog ponašanja završila u zatvoru.

Ipak, čini se da je poznata glumica spremna da pomogne sama sebi s obzirom na to da se prijavila na rehabilitaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) onPreporučujemo