Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Rubina i Batko: "Kako političari peru pare"

21. 09. 2018 - 08:28
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Jutros u Uvalnom uredu kod predsjednika Djevičanskih ostrva dr. Almira Čehajića Batka gošća, najeminentnija bh. novinarka Rubina Čengić.

Kaže da želi "prosvijetliti" glasačko tijelo, komentarišući sa Batkom o "pranju novca" bh. političkih partija.

"Daće malo Seji, zatim će dati malo penzionerima, daće malo narodu.." - kako kaže Rubina, a sve u "gumenim rukavicama", "valja oprati 10 miliona konvertibilnih maraka.." i dodaje "a onih 50 miliona konvertibilnih maraka, odvojenih na političke kampanje, troše se malo na pjevače, malo na bilborde, malo na helikoptere, malo na sporne tokove, iskorištavajući javna preduzeća... a sve na tranparentan način, jer tokovima novca potrošenih na taj način, nema traga.."

Shou koji je jutros u Uvalnom uredu pripremila naša novinarka britkog pera Rubina Čengić, a odnosi se na "pranje novca", na videu možete pogledati od 01. sat i 15 minuta.

Gledajte LIVE emisiju Udri muški.Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.