Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_sezona 4_epizoda_2

20. 09. 2018 - 13:55
|
|
by udrimuski.ba/Davor Pavelić
|
foto: Davor Pavelić

Emisija ostaje u standardnom terminu od 22:00h, a možete nas slušati putem FM frekvencija na teritoriji cijele BiH i gledati putem direktnog videostrima na stranici mTechno Records 

U protekle 3 sezone zadržali smo autentičnost i ostali jedina emisija ovakvog karaktera i sadržaja u BiH, te kroz 3 sezone ugostili mnogobrojna domaća i svjetska imena, te isti trend kroz novi koncept nastavljamo i u četvrtoj sezoni.

Također kroz dosadašnje 3 sezone ekipa mTechno Radio Showcase ostvarila je dobre domaće i regionalne kontakte i dala svoju maximalnu podršku domaćoj i regionalnoj sceni te promovisala veliki broj domaćih i regionalnih umjetnika njihovih izdanja ali i promotora i evenata,  te i za novu sezonu najavljuju veliki broj exluzivnih promocija > (P.L.U.R) #peace #love #unity #RESPECT

Najava 4 sezone mTechno Radio Showcase


U drugoj epizodi mTechno Radio Showcase u 4 sezoni Worda će najaviti nadolazeći vikend a najsretnije nagraditi sa 2x2 upada za evente u Bihaću i Sarajevu.

Studijski brojevi telefona: +387 33 861-436/437
Brojevi telefona i kako do promotivnih upada biti će ispisano na dnu ekrana za sve one koji nas budu pratili putem videostrima.

wordaslika3

Event promociju počinjemo promocijom eventa u sarajevskom "Trezoru" gdje će ekipa Decibela na čelu sa rezidentom TKNO-m iz Beograda koji je vlasnik tikete Tauten a inaće izdaje i na domaćem mTechno Recordsu ugostiti Njemačkog umjetnika Answer Code Request, rezidenta poznatog Berlinskog underground kluba "Berghain", kojima domaću podršku daje DJ Jasmina iz Travnika.

Za sve istinske zaljubljenike u techno ekipa Decibela je par sati neposredno pred event organizovala i druženje sa učesnicima eventa pod nazivom "Under the influence - Artist Talk" koji će se održati u sarajevskom People's Clubu sa početkom u 18:00h.
Event organizaciju potpisuju Decibel i Modul_D a podržani su od Goethe-Institut Bosne i Hercegovine

Više informacija o eventu i kako do ulaznice na: Decibel: Answer Code Request - Sarajevo 
 

wordaslika4

Naredni event koji promovišemo i ovu epizodu je event pod nazivom "Techno Legion" koji će se održati 21/09 u dvorani Kulturnog Centra Bihać. Na ovom domaćem techno "gatheringu" nastupit će dobro poznata imena iz više BH gradova tako iz Sarajeva stiže Worda, Eduy iz Lukavca, Robert S iz Banja Luke, dok domaće snage predvodi Inis a uz njega nastupaju još Irfan F te Mosphit.

Više informacija o artistima i eventu pronađite na: Techno Legion @ KC Bihać  

Pratite #mTechno putem fejsbuk stranice mTechno Records
te putem instagrama: mTechno Records  https://www.instagram.com/mtechnorec/ 

Reprize iz prošle sezone možete preslušati na našem mixcloud kanalu Zadnje dodane

Preporučujemo