Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Ruski glumac traži razvod od 60 godina mlađe supruge

19. 09. 2018 - 07:57
|
|
by udrimuski.ba / Story
|
foto: ilustracija

Razvodi se od svoje supruge i odlazi kod ljubavnice koja je još mlađa od njegove sadašnje žene

Ivan Krasko, jedan od najslavnijih ruskih glumaca i čovjek koji iza sebe ima više od 140 filmova, razvodi od svoje 28-godišnje supruge i odlazi kod ljubavnice koja je još mlađa od njegove sadašnje žene, prenose strani mediji.

Krasko se razvodi od supruge Natalije zato što ona odbija voditi ljubav s njim jer ona ne želi dijete. Međutim, mlada Natalija se ne želi razvesti od Kraska i tvrdi da ga voli.

- Nema veze što nismo intimni, ali ja njega volim! Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za djecu, a u ovom trenutku nemamo ni vlastiti stan - rekla je Natalija.

Inače, par živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanova unuka Kirila, a simpatični 87-godišnjak iz prethodnih brakova već ima troje sinova i tri kćeri.

- Vjenčali smo se u septembru 2015. godine i do dana današnjeg seksali smo se samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi zatrudnjeti, a po mom mišljenju, dijete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati djecu - rekao je Krasko koji je već našao novu ljubavnicu. Riječ je o 27-godišnjoj Juliji Kičemašov.

Julija je za rusku televiziju rekla da je uvjerena da je ona prava supruga za Ivana.

- Nekoliko mjeseci sam odlazila u kazalište gledati Ivana kako glumi. Ubrzo smo se upoznali, počeli komunicirati i nakon nekoliko sedmica pozvao me na spoj - rekla je Julija koja sada nestrpljivo čeka da glumac okonča brak sa svojom suprugom Natalijom.

 Zadnje dodane

Prva uloga na filmu

Mlada zenička glumica Adna Hasanić (24) dobila je prvu ulogu u dugometražnom filmu “Ženski orkestar”, čiju režiju i scenarij potpisuje Irac bh. porijekla Mirsad Ademović

Preporučujemo