Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Ruski glumac traži razvod od 60 godina mlađe supruge

19. 09. 2018 - 07:57
|
|
by udrimuski.ba / Story
|
foto: ilustracija

Razvodi se od svoje supruge i odlazi kod ljubavnice koja je još mlađa od njegove sadašnje žene

Ivan Krasko, jedan od najslavnijih ruskih glumaca i čovjek koji iza sebe ima više od 140 filmova, razvodi od svoje 28-godišnje supruge i odlazi kod ljubavnice koja je još mlađa od njegove sadašnje žene, prenose strani mediji.

Krasko se razvodi od supruge Natalije zato što ona odbija voditi ljubav s njim jer ona ne želi dijete. Međutim, mlada Natalija se ne želi razvesti od Kraska i tvrdi da ga voli.

- Nema veze što nismo intimni, ali ja njega volim! Jednostavno ne želim ostati samohrana majka i brinuti se za djecu, a u ovom trenutku nemamo ni vlastiti stan - rekla je Natalija.

Inače, par živi u stanu koji je u vlasništvu Ivanova unuka Kirila, a simpatični 87-godišnjak iz prethodnih brakova već ima troje sinova i tri kćeri.

- Vjenčali smo se u septembru 2015. godine i do dana današnjeg seksali smo se samo nekoliko puta. Razlog je što Natalija ne želi zatrudnjeti, a po mom mišljenju, dijete je dokaz ljubavi. Svaki par mora imati djecu - rekao je Krasko koji je već našao novu ljubavnicu. Riječ je o 27-godišnjoj Juliji Kičemašov.

Julija je za rusku televiziju rekla da je uvjerena da je ona prava supruga za Ivana.

- Nekoliko mjeseci sam odlazila u kazalište gledati Ivana kako glumi. Ubrzo smo se upoznali, počeli komunicirati i nakon nekoliko sedmica pozvao me na spoj - rekla je Julija koja sada nestrpljivo čeka da glumac okonča brak sa svojom suprugom Natalijom.

 Preporučujemo