Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pogledajte kako slatka mačka moli vlasnika za hranu

08. 09. 2018 - 11:30
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Moljakanje za hranu nešto je što često viđamo kod naših ljubimaca. Čak i ako nemate ljubimca koji vam dosađuje za vrijeme jela, sigurno ste to doživjeli kod prijatelja koji ih imaju. Nekada je teže odoljeti ljubimcima koji nisu vaši. Gledati te umiljate oči i reći im ne posebno je teško kada ste gost u nečijem domu. Na te slatke trikove svojih ljubimaca možda ste i otupjeli.

No, sigurni smo da postoje dani kada im jednostavno ne možete reći ne. Neki vlasnici vole svoje ljubimce malo "mučiti" pa ih kasnije nagraditi zbog duševne boli koju su im nanijeli. Ovo je jedan takav slučaj. Vlasnik je odlučio malo mučiti svoju macu i jesti pred njom taj slasni sendvič, a ona mu je na urnebesan način govorila da dio treba dati njoj. Pogledajte kako je to završilo u videu ispod.

Source: My cat begging for food by TeoDoulkeZadnje dodane

Djeca nas uče da budemo sretni

Obasipa li vas dijete brojnim pitanjima nemojte ih ignorirati, koliko god vam smiješno zvučalo ono što ih zanima. Dječija radoznalost nema granica, a i kako postaju stariji i zreliji, mnogi ljudi u sebi guše tu prirodnu strast za novim znanjima

Preporučujemo