Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Posljednja vijest: Naš defanzivac pnovo osjeća bol u mišiću

07. 09. 2018 - 09:22
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Naš reprezentativac Bojan Nastić, kako saznaje “Dnevni avaz”, jutros se probudio s bolom u mišiću. 

On je, podsjetimo, u nedjelju na reprezentativne pripreme stigao s klupskim nalazima da ima puknut mišić te je selektor Robert Prosinečki na prvoj pres-konferenciji pred utakmice sa Sjevernom Irskom (subota, 15 sati – Belfast) i Austrijom (utorak, 20.45 – Zenica) izjavio da ne može računati na njega… Međutim, nakon dodatne dijagnostike koja je urađena na Univerzitetskom kliničkom centru Sarajevo te maksimalnog angažmana našeg reprezentativnog medicinskog tima, utvrđeno je da je dijagnoza bila pogrešna, tako da je naš defanzivac od srijede bio u punom trenažnom procesu.

Navodno, Nastić je osjetio boli u mišiću i na sinoćnjem treningu u Belfastu, ali je “stisnuo zube”. Međutim, jutros, nakon (ne)prespavane noći, ponovo je osjetio bol.

Kako saznaje “Dnevni avaz”, njegov nastup u sutrašnjoj utakmici, koja počinje u 15 sati, pod velikim je upitnikom.

TAGOVI:Zadnje dodane

BiH ponovo sportski centar svijeta

Glavni grad Bosne i Hercegovine ponovo je središte zimskog sporta u Evropi. U 19 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase večeras će početi svečana ceremonija otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) koji će održati do 15. februara u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.