Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Prljava borba Angeline Jolie

07. 09. 2018 - 08:01
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Prije nekoliko sedmica objavljeno je da je oskarovku Angelinu Jolie napustila advokatica u brakorazvodnoj parnici s Bradom Pittom, jer su počele “prljave igre”. I bila je u pravu!

Američki RadarOnline objavio je detalje koji otkrivaju da Angelina u brakorazvodnoj parnici planira da iznese i događaj iz 1988. godine! U pitanju je šala koju je Brad Pitt izvodio s kolegom glumcem “dok se dosađivao u pauzi snimanja filma” – pokazivali su zadnjice vozačima!

Prevedeno na “Angelinin jezik” u parnici – pokazivao je genitalije majkama s djecom!
Nekadašnji publicista slavnog glumca Phil Lobel izjavio je portalu RadarOnline da se Angelina bori prljavo kako bi dobila starateljstvo nad djecom, ali i otkrio detalje Pittovog “pokazivanja”.

– Snimao je film ‘Cutting class’ u Malibuu, na autoputu. Pozvao me je i rekao ‘nećeš vjerovati šta se desilo – dosađivali smo se i pokazivali gola du*eta vozačima. U jednom automobilu je bila majka s djetetom i pozvala je policiju – rekao je Lobel i dodao:

– Kada je policija stigla na set, producenti su ih zamolili da ne pišu prijave jer je u pitanju šala, ali su ih ipak podnijeli. Našao sam advokata koji je prihvatio slučaj za hiljadu dolara, što je za njega tad bilo preskupo. Uspio je da preinači optužnicu za remećenje javnog reda i mira – dodao je on.

Remetio, ne remetio, šalio se ili ne, Angelina će ovu optužnicu podnijeti kao dokaz da je nepodoban za starateljstvo nad djecom.

brediangelina

 Zadnje dodane

Film “Ad Astra”: Brad Pitt u srcu tame svemira

Otkako znam za sebe, odakle seže moje najranije sjećanje, želio sam biti astronaut. Svojevrsna fascinacija svemirom će biti podstaknuta TV serijom “Zvjezdane staze: Nova generacija”, a ubrzo kasnije i vezivanjem za “svemirsku operu” “Ratovi zvijezda”

Preporučujemo