Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Alka Vuica uživa na odmoru: Hvar i dobra jahta, šta ti više treba

05. 09. 2018 - 12:49
|
|
by story.hr / udrimuski.ba
|
foto: story.hr / instagram

Upijala čarobno mjesto obale

Uvijek vedra i nasmijana Alka Vuica zaista zna iskoristiti slobodno vrijeme. Crnokosa muzičarka nerijetko putuje, a ovoga puta posljednje danje ljeta odlučila je provesti na jednoj od omiljenih hrvatskih destinacija - Hvaru.

Baš poput pravog turiste, Alka je upijala čarobno mjesto obale, a svoju morsku avanturu obilježila je simpatičnim fotografijama koje je podijelila s fanovima na Instagramu.

''Hvar i dobra jahta, šta ti više treba?'', našalila je Alka u opisu jedne od mnogih fotografija na kojima je pokazala kako se provodila.

Osim uživanja na jahti, 57-godišnjakinja je obišla neke od najljepših znamenitosti, pokazala gdje se osvježila od ljetne vrućine, a mnoge je nasmijala fotografijom veša koji se suši jer su među rubljem na sušilici visile i novčanice od 100 i 20 kuna koje su se slučajno oprale s odjećom.

Prije hvarske avanture, Alka je uživala i u Trogiru, gdje je i nastupila, a ranije je slavila rođendan u Sloveniji. Također, prije nekoliko mjeseci sa sinom Arianom otkrivala je ljepote daleke Jamajke, a ne sumnjamo kako će se Alka uskoro ponovo uputiti na neko magično mjesto i uživati onako kako ona najbolje zna.

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo