Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Jutarnji show ''UDRI MUŠKI'', od 10. septembra starta na televiziji TV1

25. 08. 2018 - 13:39
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Prvi septembarski ponedjeljak donosi i prvo ovosezonsko izdanje vašeg najdražeg jutarnjeg programa "Udri Muški".

Od 10. septembra u terminu od 07.00 do 09.00 sati sa vama se druži najbolja i najjača ekipa na čelu sa predsjednikom Uvalnog ureda dr. Almirom Čehajićem Batkom.

Emisija „Udri muški“ je danas postala kultna emisija, koju slušaju i gledaju sve generacije od 7 do 77 godina, a za to ste zaslužni upravo vi!

Da se malo podsjetimo!  UDRI MUŠKI je nastao je 02. marta 2007. godine u cilju poboljšanja i unapređenja komunikacije između građana Bosne i Hercegovine, kao i građana i vlasti u svim sferama života, ne samo u BiH, nego i u regionu.

Autor emisije dr. Almir Čehajić Batko je postao sinonim za čovjeka, koji na sebi svojstven i jako duhovit način, prikazuje najrazličitije socijalne, ekonomske, kulturološke i druge probleme u BiH, regionu i svijetu, ali i čovjek koji medijski prostor koristi na način da pruži podršku i pomoć u liječenju  najugroženijih građana BiH, od kojih su odustale (ne)odgovorne državne i društvene strukture.

Nastavljamo sa istom misijom i sa istim ciljem, da se naš glas još dalje i još jače čuje. Uvijek uz vas i za vas. Voli vas vaša ekipa Udri muški!

UDRI MUŠKI, 10. septembar, Radio OTVORENA MREŽA i TV1! Nikad ne odustaj! Never give up!Zadnje dodane

Preporučujemo