Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Zdravko Čolić se trijumfalno vratio u Pulu i održao trosatni koncert za pamćenje

19. 08. 2018 - 13:00
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: google

U prepunom pulskom amfiteatru, pred desetak hiljada ljudi, jedna od najvećih zvijezda regije Zdravko Čolić, čija popularnost već decenijama ni najmanje ne jenjava, održao je koncert za pamćenje.

Zdravko Čolić u Areni Pula 18.08.2018.

Čolićevi koncerti već su prepoznatljivi po njegovom maestralnom glasu, neiscrpnoj energiji i emociji koju razmjenjuje sa svojom publikom.

Zdravko Čolić u Areni Pula 18.08.2018.

Odlična atmosfera, vrhunska organizacija, erupcija oduševljenja kada se Čolić pojavio na pozornici dočekan ovacijama.

Zdravko Čolić u Areni Pula 18.08.2018.

– Dobra večer dragi prijatelji u predivnom i prekrasnom zdanju Pule, dobrodošli svi iz regije! Družit ćemo se večeras, ponovno nakon šest godina! – pozdravio je Čolić prepunu pulsku Arenu u kojoj se okupila publika iz cijelog regiona.

Zdravko Čolić u Areni Pula 18.08.2018.

Već s prvim taktovima pjesme “Produži dalje”, publika je pjevala uglas, neumorno nastavila uz „Mjerkam te, mjerkam“, „Kad pogledaš me preko ramena“, „Čija je ono zvijezda“, „Mala“, „Jedna zima sa Kristinom“, „Tebe čuvam za kraj“ i tako sve do kraja koncerta koji je zajedno s bisom trajao više od tri sata.

Zdravko Čolić u Areni Pula 18.08.2018.Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo