Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Koja gospođa: Ovca na ljuljašci

14. 11. 2019 - 16:00
|
|
by udrimuski.ba / radiosarajevo.ba
|
foto: prtscr / video

Internetom kruži snimak ovce koja se ljulja zaglavljena u automobilsku gumu postao je hit, ali je i pokrenuo raspravu koliko je životinji ovo iskustvo bilo zabavno, odnosno traumatično.

Iako snimatelj nije mogao da se suzdrži od smijeha dok se ovca odvajala od tla svaki put kad bi potrčala, neki ljubitelji životinja nazvali su video okrutnim.

Nije poznat epilog “drame” koja se odvijala pred začuđenim stadom, ali se može pretpostaviti da Britanac iza kamere nije ostavio ovcu da “izvisi”.

Pogledajte ovaj nesvakidašnji snimak uz pjesmu "I belive I can fly" R. Kellyja

 

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Snijeg prekrio olimpijski grad

Nakon natprosječno visokih temperatura koje su prevladavale proteklih dana u Bosni i Hercegovini, svježiji zrak donio je prvi ovosezonski snijeg koji je zabijelio veliki broj bh. gradova

Majda Kovač: „Moramo prevazići paniku, vjerovati stručnim službama i ne nasijedati na dezinformacije“

Majda Kovač: " Zemljotres je prirodna pojava koja se ne može predvidjeti i zbog toga su posljedice razorne. Strah je najjače ljudsko osjećanje i radimo tada nešto što ne bismo trebali; zato je neophodno da svi u kući imamo tranzistore, brojeve hitnih službi, lijekove, predmete kojima bismo mogli udarati o zid i prokrčiti eventualne naslage nagomilanog materijala. Moramo prevazići paniku i vjerovati stručnim i nadležnim službama, ne nasijedajući na dezinformacije koje kruže internetom.“