Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Vatrogasac skidao papagaja s krova, a on mu odgovorio nešto što će teško zaboraviti

14. 08. 2018 - 13:44
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: twitter

Nekad vam samo treba malo mira i samoće, a čini se da taj osjećaj treba i životinjama. Barem sudeći prema papagaju koji je iz svog doma u Edmontonu odlučio odletjeti na krov.

Stajao je tako tamo tri dana, a vlasnici ga nisu željeli uznemiravati, nadajući se da će se spustiti kad bude spreman. Međutim, kad ni nakon tri dana papagaj nije htio natrag u kuću, vlasnici su pozvali vatrogasce, piše "Unilad".

papagaj1

Kad su vatrogasci stigli papagaja koji priča, priredio im je neugodan doček. Vlasnici su vatrogascima objasnili da bi papagaja mogli natjerati da se spusti tako da mu kažu: "Volim te", na što on obično odgovara: "Volim i ja tebe."

Međutim, kad mu je vatrogasac rekao da ga voli, papagaj mu je odgovorio: "Fu*k off", odnosno: "Od**bi", i odletio na drugi krov.
Papagaj, tvrde vlasnici, priča i turski i grčki, no čini se da je za vatrogasce imao spreman vrlo jednostavan engleski rječnik.

papagaj2

Nakon krova, papagaj je odletio na obližnje drvo, a vatrogasci su odustali od spašavanja i pustili papagaja da se odmara na krovu koliko god mu bude potrebno.

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo