Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Eva Longoria progovorila o majčinstvu i pokazala svog preslatkog sinčića

14. 08. 2018 - 09:24
|
|
by udrimuski.ba / radiosarajevo.ba
|
foto: instagram

Glumica i producentica Eva Longoria prije nešto više od dva mjeseca je u 43-oj postala mama malenog dječačića, a sada je u prvom intervjuu nakon poroda progovorila o iskustvu majčinstva i ponovnom povratku na posao.

U novom broju američkog časopisa Hello!, glumica Eva Longoria po prvi je puta u medijima pokazala sinčića Santiaga Enriquea kojeg je prije dva mjeseca dobila sa suprugom Joseom Bastonom.

Lijepa brineta u nizu fotografija pozirala je sa svojom bebicom od koje se ne odvaja i u kojeg se kako kaže zaljubila na prvi pogled.

"Čim se rodio osjetila sam tu neku posebnu vezu. Bilo je nevjerovatno, kao da se poznajemo cijeli život", započela je u velikom intervjuu Longoria svoje majčinsko iskustvo kojeg je po prvi puta iskusila u 43. godini života. Osim toga poznata glumica progovorila je i o ponovnom povratku na posao koji ju, kaže čini jako nervoznim.

"Moj sin će imati tek dva i pol mjeseca i trenutno ne mogu ni razmišljati o karijeri. Sviđa mi se moja nova rutina s bebicom i naši zajednički dani. Zapravo sinčić mi nedostaje i dok spava. Jedva čekam da se probudi da se igram s njim. Zato me pomisao povratka na posao čini jako nervoznom’, objasnila je Eva.

"Ovo je snimanje bio prvi puta da sam se nakon poroda dotjerala. Dojila sam našminkana i odjevena u haljinu. Sigurna sam da se moj sin pitao ko je ta žena ispred njega", našalila se na kraju 42-godišnjakinja.

TAGOVI: