Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Oni su dokaz da je prijateljstvo nakon razvoda moguće

09. 08. 2018 - 14:06
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Bivši supružnici, Ana Rucner i Vlado Kalember dokaz su da je prijateljstvo nakon razvoda itekako moguće. Naime, 65-godišnji pjevač je na svom Instagram profilu objavio fotografiju bivše supruge, što ukazuje na to da su zajedno na ljetovanju.

– Ona ima pogled na more i na mene, a ja na nju i kamion. Ko ima ljepši pogled? – napisao je Vlado ispod fotografije.

Ovaj komentar oduševio je fanove koji su im poručili kako ih je lijepo vidjeti tako složne, a Vlado je kasnije u komentaru priznao da ipak on ima ljepši pogled. Podsjećamo, par se razveo prije tri godine, a imaju sina Darijana.

ana1

 Zadnje dodane

ZORAN PREDIN ZA LUPIGU: „Falsificiranjem povijesti se vraćamo u 19. stoljeće“

Vrckasti slovenski pjevač, pjesnik i rocker itekako osjeća bilo domaće publike. S nacionalnim bardom Arsenom Dedićem, izgradio je umjetnički odnos koji nadograđuje i pjesmom "Zagreb i ja se volimo tajno" snimljenoj na tek završenom albumu "Zoran pjeva Arsena". Otac je petero djece, među kojima je i Andrej, pisac priča za djecu. Predin zbirkom "Glavom kroz zid", u nakladi zagrebačke Frakture, na svoj predinovski način zalazi u naše susjedstvo i smionim će zapletima, koji ne zaziru od očuđenja, do kosti ogoliti današnje društvo.

LAKA SNIMIO NOVU PJESMU I SPOT: “Ostarih” u prepoznatljivom stilu

Laka i Mirela će u petak objaviti novi singl pod nazivom “Ostarih” za kojeg su u Zemaljskom muzeju u Sarajevu snimili spot u režiji Edvina Kalića sa kojim uspješno sarađuju već nekoliko godina. Autor pjesme i muzike je Laka, dok mu je pri aranžmanu pomogao Matko Gaće,bubnjar u Lakinom bendu) koji potpisuje i mix pjesme

Preporučujemo

23. Festival komedije "SMIJEH JE LIJEK"

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizovati će Festival komedije “SMIJEH JE LIJEK“. Želja nam je da na ovim 23. susretima okupimo na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona i podarimo našim sugrađanima smijeha koji nam je tako potreban u svakodnevnici.