Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

NAKON RAZVODA DOČEKALE JE LIJEPE VIJESTI: Lukas morao da otkaže nastup, Kija i Ministarke spremno uskočile!

08. 08. 2018 - 13:10
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Aca Lukas bio je primoran da prije nekoliko dana otkaže unaprijed zakazani nastup u Makedoniji zbog lošeg zdravstvenog stanja, što je rastužilo njegove brojne fanove koji su željno iščekivali da uživo čuju izvođenje njegovih najvećih hitova.

Iako je Lukas očekivao da će urbzo stati na noge i izaći pred publiku, on je morao da otkaže još jedan nastup, ovog puta na crnogorskom primorju, a umjesto njega zapjevaće ni manje ni više nego Kija Kockar.

Budući da je za Lukasovim nastupom vladalo ogromno interesovanje, menadžment diskoteke tragao je za zvijezdom koja će, takođe, održati nastup za pamćenje i izazvati ogromno interesovanje svih posjetilaca crnogorskog primorja, zbog čega su se odlučili za Kiju Kockar i “Ministarke”, koje putuju u Crnu Goru gdje će sutra održati još jedan od nastupa, prenosi emisija “Ekskluzivno”.

ministarke

Kija i Lukas su se, inače, upoznali prije nekoliko dana u avionu, kada su, kako je pobjednica “Zadruge” ispričala, ćaskali o uobičajenim stvarima, njenoj situcaciji sa Slobom Radanovićem, poslu i drugim temama.Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.