Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

NEMA MIRA ZA NJIH: Angelina optužila Brada da ne plaća alimentaciju

08. 08. 2018 - 12:57
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Holivudska glumica Angelina Jolie optužila je bivšeg partnera Brada Pitta da nije platio nikakvu ''značajnu'' alimentaciju prošlu godinu i pol, javljaju lokalni mediji.

-Pitt ima obavezu plaćati alimentaciju. S današnjim danom, (Pitt) nije platio nikakvu značajnu alimentaciju-napisao je advokat Angeline Jolie u sudskom dokumentu koji je pribavio NBC.

Nekoć glamurozni holivudski par razišao se prije 18 mjeseci.

Par ima šestero djece, uključujući troje posvojenih, starosti od 10 do 17 godina. Jolie je zatražila puno skrbništvo nad djecom nakon podnošenja zahtjeva za razvod braka.

U junu je sud naredio Jolie da Pittu omogući više vremena s djecom ili će u suprotnom izgubiti primarno skrbništvo.

U sudskom podnesku ne navodi se kolika je to ”značajna” alimentacija, ali se navodi da će Jolie zatražiti da Pitt iznos isplati retroaktivno.

–Brad je ispunio svoje obaveze-rekao je izvor blizak Pittu za NBC i to je zasad jedini komentar suprotne strane.Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.