Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Karleuša postaje zaštitno lice brenda Versace?

08. 08. 2018 - 12:55
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Jelena Karleuša već duže vrijeme je popularna i van granica regiona, o čemu govore ne samo njeni nastupi, već i izvještavanja inostranih medija o njenoj karijeri, ali i saradnja sa stranim brendovima.

Tako je prije izvjesnog vremena postala zaštitno lice evropskePete, organizacije za zaštitu životinja, a prema pisanju dnevnog lista Kurir, JK već nekoliko mjeseci pregovara sa modnom kućom Versace, čije bi trebalo da bude zaštitno lice.

Pop diva u februaru je upoznala vlasnicu modne imperije, Donatellu Versace, kada je bila gošća na njenoj reviji u Milanu. Jelena je dobila specijalan poziv za ovaj modni događaj, te se srela sa Donatellom, koja je bila oduševljena pjevačicinom harizmom.

-Nije bilo teško ne uočiti JK. Donatella je tražila da sa njom razgovara poslije revije, upoznale su se i ona ju je pitala da li bi željela da bude zaštitno lice njene kompanije za Evropu. Jeleni se dopala ideja, ali nisu pričale o detaljima-kaže izvor i dodaje da bi krajem ljeta trebalo ponovo da se sretnu.

Isti izvor tvrdi da su pregovori u toku već mjesecima, ali da nije poznata cifra koju će Karleuša dobiti za ovaj angažman.Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.