Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Džoan Kolins se postarala za ulogu i postala prava bakica: Morali su joj staviti i umjetne bore iako ima 85 godina

02. 08. 2018 - 13:23
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: ilustracija

Seks-simbol osamdesetih, britanska glumica Džoan Kolins (Joan Collins, 85) još, kako kaže, ne pomišlja na penziju. Džoan svaki put zadivi glamuroznim i mladolikim izgledom zato je skoro neprepoznatljiva u novom filmu u kojem glumi bakicu svojih godina.

11

Kratki film ''Gerry'' predstavit će Kolins kao usamljenu ženu koja cijele dane provodi u kući noseći bapsku odjeću. Morali su joj staviti i umjetne bore i podočnjake te neurednu periku, što daleko odskače od njenih ''šljokičastih'' haljina koje nosi na crvenom tepihu.

22

Svi je pamte po ulozi zločeste Aleksis (Alexis) iz nekoć popularne televizijske sapunice ''Dinastija'', a udavala se pet puta. Za petog supruga Pirsija Gibsona (Percy) udala se 2002., kad je njoj bilo 69, a njemu samo 37 godina. Iako on danas ima 53, još su u sretnom braku.

33

- Nikad nisam spavala s muškarcem koji je bio stariji od 42. godine, takvi me ne zanimaju - izjavila je jednom prilikom glumica te dodala kako je njen izgled rezultat zdrave prehrane i vježbanja.

Priznala je da je samo jednom u životu stavila botoks, ali nakon toga je odustala jer joj se nije svidjelo.

 Zadnje dodane

Film “Ad Astra”: Brad Pitt u srcu tame svemira

Otkako znam za sebe, odakle seže moje najranije sjećanje, želio sam biti astronaut. Svojevrsna fascinacija svemirom će biti podstaknuta TV serijom “Zvjezdane staze: Nova generacija”, a ubrzo kasnije i vezivanjem za “svemirsku operu” “Ratovi zvijezda”

Preporučujemo

Dekadencija, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U drugoj Dekadenciji, emisiji za kulturnu dekontaminaciju, Vanja Šunjić je ugoslita novinara, književnika i urednika Andriju Škaru. Razgovarali su o knjigama, muzici, odrastanju i Sedmoj republici