Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Paris Hilton: Biću najbolja mama na svijetu

31. 07. 2018 - 11:51
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Paris Hilton, poslovna žena i bogata nasljednica već neko vrijeme govori kako jedva čeka da postane majka, posebno od kada je počela da provodi više vremena s kćerkama svoje sestre. Još prije vjeridbe prije nekoliko mjeseci, Paris je izjavila da jedva čeka da postane majka.

– Jedva čekam da dobijem bebu! Biću najbolja mama na svijetu – rekla je Paris za E! News.

Paris s e vjerila tokom novogodišnjih praznika. Kako je rekla za E! News, njih dvoje trenutno planiraju vjenčanje, a za The Kyle & Jackie O radio show u Australiji je već nagovjestila da ona i vjerenik uveliko razmišljaju o tome da uskoro postanu roditelji i dobiju dijete. Naravno, nezaobilazno je bilo upitati je o modnom stilu koji će izabrati za svoju buduću bebu.

– Moja djeca neće nositi sve vrste odjeće, ali biće mnogo ružičaste, puno srca i naravno jednoroga – kazala je.Zadnje dodane

Film “Ad Astra”: Brad Pitt u srcu tame svemira

Otkako znam za sebe, odakle seže moje najranije sjećanje, želio sam biti astronaut. Svojevrsna fascinacija svemirom će biti podstaknuta TV serijom “Zvjezdane staze: Nova generacija”, a ubrzo kasnije i vezivanjem za “svemirsku operu” “Ratovi zvijezda”

Preporučujemo

Jelena Trivić: „U BiH je na snazi sprega medija i političara“

Jutros se u Udri Muški, telefonski uključila zastupnica PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić: „Već treću sedmicu zasijedamo po jednom dnevnom redu od 46 tačaka. Sada je glavna tema izvještaj IRB-a. Investiciono-razvojna banka je dobro zamišljen projekat, za koji su počele sa se vezuju kriminalne afere