Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Paris Hilton: Biću najbolja mama na svijetu

31. 07. 2018 - 11:51
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Paris Hilton, poslovna žena i bogata nasljednica već neko vrijeme govori kako jedva čeka da postane majka, posebno od kada je počela da provodi više vremena s kćerkama svoje sestre. Još prije vjeridbe prije nekoliko mjeseci, Paris je izjavila da jedva čeka da postane majka.

– Jedva čekam da dobijem bebu! Biću najbolja mama na svijetu – rekla je Paris za E! News.

Paris s e vjerila tokom novogodišnjih praznika. Kako je rekla za E! News, njih dvoje trenutno planiraju vjenčanje, a za The Kyle & Jackie O radio show u Australiji je već nagovjestila da ona i vjerenik uveliko razmišljaju o tome da uskoro postanu roditelji i dobiju dijete. Naravno, nezaobilazno je bilo upitati je o modnom stilu koji će izabrati za svoju buduću bebu.

– Moja djeca neće nositi sve vrste odjeće, ali biće mnogo ružičaste, puno srca i naravno jednoroga – kazala je.Zadnje dodane

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!