Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Keri pohvalila Facine mišiće: I dalje izgledaš sjajno

27. 07. 2018 - 14:54
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Glumac Kris Nort (Chris Noth, 63) počeo je raditi na izgledu pa se tako pohvalio fotografijom iz teretane koja mu je donijela mnoštvo lajkova i komplimenata, od kojih je jedan bio posebno zanimljiv.

- I dalje izgledaš sjajno - napisala je Krisova ''bivša ljubav'' sa seta, glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker, 53), na što joj je glumac odgovorio smajlićem i pusom.

Zajedno su glumili ljubavni par u seriji ''Seks i grad'', Sara u ulozi Keri (Carrie) i deset godina stariji Faca, kojeg je utjelovio Kris.

Milioni fanova serije pratili su kako se razvija njihova veza, nadajući se kako će napokon reći sudbonosno ''da''. U istoimenom filmu par je napokon i ozakonio svoju vezu i ispunio očekivanja gledalaca. Zato nije ni čudno da su, nakon Sarinih komentara, fanovima emocije ''podivljale'' od oduševljenja, ali i nostalgije za ''serijskim ljubavnicima''.

- Hvala vam na vašim komentarima, upravo ste usrećili cijelu generaciju - bio je jedan od mnogih komentara fanova koji su ''plakali od sreće'' jer su ostali u dobrim prijateljskim odnosima i 20 godina nakon završetka serije.

keritekst

keri1

 Zadnje dodane

Prva uloga na filmu

Mlada zenička glumica Adna Hasanić (24) dobila je prvu ulogu u dugometražnom filmu “Ženski orkestar”, čiju režiju i scenarij potpisuje Irac bh. porijekla Mirsad Ademović

Preporučujemo