Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Koliko godina zapravo ima Melanija Tramp: Razlika između nje i Donalda će mnoge iznenaditi

18. 07. 2018 - 11:00
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: agencije

Melanija Tramp (Trump) je bivša manekenka slovenskog porijekla, supruga trenutnog predsjednika SAD, Donalda Trampa (Trumpa). Njih dvoje su u braku već 13 godina, ali je fanove ipak šokirala razlika u godinama između njih.   

 

Melanija se za Donalda udala 2005. godine. Upoznali su se u jednom noćnom klubu u Njujorku još 1998. godine. Poznato je da je sadašnji predsjednik manekenki prišao i pitao je za broj telefona, što je ona odbila, ali ipak zatražila njegov broj. Ubrzo su započeli vezu, koja se 2004. godine završila vjeridbom.

Kada su počeli izlaziti, Melanija je nastavila svoju manekensku karijeru. Dok je ona polagala nade u svoju buduće zanimanje, Donald je imao svoje planove - da pronađe svoj put u politici.

melanija1

Iako su njih dvoje, dakle, zajedno 20 godina, fanove je ipak iznenadilo koliko je Melanija, zapravo, mlađa od Donalda.

Bivša manekenka ima 48 godina. Rođena je 1970. godine u Novom Mestu u Sloveniji, nekadašnjoj Jugoslaviji. Ona je čak 24 godine mlađa od svog supruga, Donalda, koji ima 72 godine. 

melanija2

Ovu razliku od 24 godine dijele i francuski predsjednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron) i njegova supruga Brižit (Brigitte). Ovolika razlika u godinama očigledno ne smeta nijednom od predsjedničkih parova.Zadnje dodane

Preporučujemo

23. Festival komedije "SMIJEH JE LIJEK"

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizovati će Festival komedije “SMIJEH JE LIJEK“. Želja nam je da na ovim 23. susretima okupimo na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona i podarimo našim sugrađanima smijeha koji nam je tako potreban u svakodnevnici.