Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Dok uživaju na Svetom Stefanu: Bekamove u Crnoj Gori čuva 40 momaka

16. 07. 2018 - 09:41
|
|
by Blic /udrimuski.ba
|
foto: blic.rs

Najpoznatiji svjetski bračni par, Viktorija i Dejvid Bekam (Victoria i David Beckham), doputovao je u Crnu Goru sa porodicom.

 

U strogoj tajnosti oni su u petak uvečer sletjeli na podgorički aerodrom i otišli u jedan od najluksuznijih rizorta na Svetom Stefanu, u kojem je svojevremeno Novak Đoković priredio svadbeno veselje.

Paparacu „Blica” pošlo je za rukom ono što već godinama mnogim svjetskim fotografima nije – da fotografira Bekamove na odmoru, i to sve na okupu.
Iako su svjetski mediji brujali o razvodu Viktorije i Dejvida, fotografije govore više od riječi – da je među njima sve u najboljem redu, te da su svi zajedno jedna sretna porodica. Bez obzira na to što se u osiguranju Bekamovih nalazi više od 40 momaka, dok o osiguranju porodice brine i morska policija.

Nakon što su doručakovali i prvu jutarnju kafu popili zajedno, Dejvid je s nasljednicima otišao do obližnje, Kraljičine plaže, a Viktorija ostala u luksuznom rizortu da se odmori. Ubrzo su sportista i djeca ponovo došli u rizort, gdje ih je sačekala bivša "Spajsica" sa kojom su proveli čitavo popodne.

- Slika je djelovala nestvarno jer su se svi zajedno uživali na plaži uz glasan smijeh. Dok se Dejvid brčkao s nasljednicima u moru, Viktorija im je podršku slala s obale. Iako su rijetke prilike da Viktoriju u javnosti vidimo kako se smije, ona je privatno očigledno drugačija. Izgleda savršeno, ali Dejvidovo tijelo je zaista onako kako ga zamišljaju sve žene svijeta. Svaki mišić je na svom mjestu. On sve vrijeme hoda bos, bez obzira šeta li po travi rizorta, plaži ili stijenama, ali papuče ne obuva. Viktorija brine o tome da svi namažu kremu sa zaštitnim faktorom i stave kačkete da ne bi izgorjeli - kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta, o čemu svjedoče i fotografije.

Uz njih je sve vrijeme osiguranje, ali je tokom njihovog kupanja na plaži samo distancirano od njih, ali u blizini. Popularnu porodicu niko ne uznemirava jer luksuzni rizort ima privatnu plažu na kojoj mogu uživati samo gosti, među kojima su uglavnom stranci – ističe izvor.

 Zadnje dodane

Preporučujemo