Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Legendarni golman iskreno: Sudija je uništio Hrvatsku!

16. 07. 2018 - 09:24
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: index.hr

Čudne odluke Pitane

Nema dileme da je Hrvatska bila bolja u prvom poluvremenu. Francuska je bila nervozna i nije igrala dobro. I onda taj sudija... - započeo je Piter Šmajhel (Peter Schmeichel) analizu finala SP-a (Francuska - Hrvatska 4:2) na ruskoj nacionalnoj televiziji RT, čiji je komentator bio tokom prvenstva. 

- Nestor Pitana je vodio utakmicu Hrvatske i Danske u osmini finala i tada sam bio nezadovoljan njegovim suđenjem, navlačio je za jednu ekipu - rekao je, prenosi Index.hr.
Ali, jedan od najvećih golmana u historiji uvjeren je da je Pitana sada teško oštetio Hrvatsku.

- Koristio je VAR pri odluci da dosudi penal u situaciji kada mislim da ga nikako nije bilo. Odlukom da pokaže na jedanaesterac za Francusku potpuno je uništio utakmicu - kategoričan je Šmajhel.

 Zadnje dodane

Zbog čega je Velež zaratio sa sudijama

Fudbalska Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine opet „gori“ zbog žalbi klubova. Mostarski Velež, optužuje sarajevski Olimpik da režira utakmice uz pomoć službenih lica, javili su se još neki klubovi sa dramatičnim upozorenjima i apelima. Prozivanja je bilo i ranije iz različitih sredina, na meti je i Irfan Durić, predsjednik Nogometnog saveza Federacije BiH (NS FBiH)

Preporučujemo

23. Festival komedije "SMIJEH JE LIJEK"

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizovati će Festival komedije “SMIJEH JE LIJEK“. Želja nam je da na ovim 23. susretima okupimo na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona i podarimo našim sugrađanima smijeha koji nam je tako potreban u svakodnevnici.