Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Navijač i muzičar Duško Lokin najavio iznenađenja nakon Svjetskog prvenstva

12. 07. 2018 - 13:31
|

Pjevač Duško Lokin,  kao i većina Hrvata, vatreni je navijač svoje reprezentacije. Večerašnju historijsku utakmicu gledao je u svoja četiri zida, a kako sada stvari stoje, čini se da će u nedjelju ostati gole glave.

Brojni Hrvati najavili su neke hrabre podvige ukoliko postanu prvaci SP-a. Tako, primjerice, Mladen Burnać tvrdi da će se skinut gol, a Mateo Beusan kaže da je dogovorio termin za brijanje brkova.

Ovom 'valu' obećanja vezanih za finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji svoj je doprinos dao upravo Lokin.

- Ako budemo prvaci svijeta, skinut ću svoju frizuru, periku i svi će se diviti Dušku Lokinu i njegovoj prirodnoj ljepoti - najavio je muzičar.

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.