Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Danas počinje prodaja karata za koncert Dine Merlina

02. 07. 2018 - 09:11
|
|
by udrimuski.ba/mostarski.ba
|
foto: mostarski.ba

Danas počinje prodaja karata za koncert Dine Merlina, koji će biti održan 11. augusta ispod Starog mosta u 21:00 sat, saopćeno je iz organizacionog odbora manifestacije “Mostarsko ljeto”.

Prodaja karata za Merlinov koncert obavljat će se u Centru za kulturu Mostar od 10 do 16 sati, u Villi Fortuna Mostar od 8 do 17 sati, u Fortuna Stari Grad Mostar od 8 do 17 sati, u agenciji Fortuna u zgradi hotela Ero od 8 do 17 sati, zatim u kiosku “Robi” na Rondou od 8 sati, te posredstvom prodajne mreže Kupikartu.ba, te online prodajom.

Organizatori saopštavaju da je ograničen broj karata, te mole sve zainteresirane da na vrijeme kupe svoju ulaznicu. Sve informacije o prodajnim mjestima su na oficijelnoj web stranici Mostarskog ljeta www.mostarskoljeto.ba, Facebook stranici Mostarsko ljeto, Facebook stranici Stage Art, oficijelnoj web stranici Dino Merlin, Facebook stranici Centar za kulturu Mostar i na Kupikartu.ba.

Pozicije VIP 1, zatim VIP 2 i VIP 3 karte mogu se saznati na prodajnim mjestima u grafičkom prikazu prostora održavanja koncerta.

“Maksimalan broj ulaznica koliko jedna osoba može da kupi je 10, a svaki veći broj zahtjeva dokaz potrebe i ostavljanja podataka tražioca ili kupca većeg broja ulaznica u cilju sprječavanja ili onemogućavanja preprodavanja ulaznica. Turističke agencije nisu u mogućnosti rezervisati ulaznice posebno ne veću količinu ulaznica, a one ih mogu odmah kupiti bez rezervacija i u količini dokazivoj prevoznim sredstvima koja posjeduju.

Molimo turističke agencije ako imaju organizovan dolazak da dolazak najave radi regulisanja pozicija parking mjesta za prevozna sredstva. Sve navedeno je stavljeno kao obavezno radi regulisanja načina, mogućnosti i kupovine većeg broja ulaznica, a sve u želji da što veći broj istinskih fanova muzičkog i scenskog nastupa Dine Merlina bude prisutno na jedinstvenom događaju u Gradu Mostaru”, saopštili su iz organizacinog odbora “Mostarskog ljeta”.Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo