Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Gansi objavili demo snimak kultne balade November Rain

30. 06. 2018 - 08:45
|
|
by udrimuski.ba/NME/N1
|
foto: Scanpix Denmark/Mads Joakim Rimer Rasmussen via REUTERS

Bend Guns N' Roses objavio je na internetu demo verziju balade “November rain”, snimljenu 1986. godine.

Gansi su danas objavili reizdanje debi albuma “Appetite For Destruction” iz 1987. godine. Na deluks, proširenom reizdanju se nalaze čak 73 pjesme, od kojih 49 nikada ranije nisu objavljene, piše NME.

Bend je u četvrtak na YouTubeu objavio demo snimak pjesme “November Rain” iz 1986, koju je sam na klaviru izveo frontmen Eksl Rouz.

 

“November Rain” se nije našla na “Appetite For Destruction” i objavljena je tek 1991. na albumu “Use Your Illusion I” i smatra se jednim od najvećih hitova Gansa.

Pored velikog broja dosad neobjavljenih pjesama, deluks reizdanje prvog albuma sadrži i knjigu na 96 strana sa fotografijama iz lične arhive Eksl Rouza, kao i memorabiliju benda.Zadnje dodane

LAKA SNIMIO NOVU PJESMU I SPOT: “Ostarih” u prepoznatljivom stilu

Laka i Mirela će u petak objaviti novi singl pod nazivom “Ostarih” za kojeg su u Zemaljskom muzeju u Sarajevu snimili spot u režiji Edvina Kalića sa kojim uspješno sarađuju već nekoliko godina. Autor pjesme i muzike je Laka, dok mu je pri aranžmanu pomogao Matko Gaće,bubnjar u Lakinom bendu) koji potpisuje i mix pjesme

Preporučujemo