Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Cameron Diaz: Potpuno opuštena, uživa u svijetu bez glume

19. 06. 2018 - 14:29
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: instagram

Nakon godina nagađanja, u martu ove godine potvrdila je da se odlučila penzionisati od glume i sada uživa bez obaveza potpuno posvećena sebi.

Bez trunke šminke na licu i u ležernoj kombinaciji, Cameron Diaz je uhvaćena kako shopinguje u Beverly Hillsu. Ipak, 45-godišnjakinja nije bila u potrazi za novim odjevnim komadima, već se uputila u trgovinu Whole Foods, američki lanac specijaliziran za organsku hranu.

Penzionisana glumica, koja je posljednji film snimila 2014. godine, posebno pazi na prehranu, za koju smatra da je ključni faktor ne samo za zdravlje, već i za ljepotu. A da joj život daleko od reflektora i javnog života itekako godi pokazala je širokim osmijehom koji je uputila paparazzima. Nekada su joj smetali, ali sada kada joj više nisu svakodnevno “za petama” rado mahne i popriča s njima – i ne dira je to što će je ‘uhvatiti’ bez šminke.

Cameron se sredinom 2014. godine zaljubila u muzičara Benjija Maddena, a sedam mjeseci kasnije, nakon 17 dana zaruka, par se i vjenčao. Spojila ih je Nicole Richie, supruga Joela Maddena, Benjijevog brata blizanca, a sudeći po razvoju situacije – sve se čini da se Cameron toliko zaljubila da joj je i glumačka karijera postala nevažna.

kameron2

TAGOVI:Preporučujemo